Otvorila se nova Bio&bio trgovina sa preko 3000 zdravih namirnica!

biobio-vo-e_

Svježe organsko voće i povrće uz delikatesni beskvasni kruh, brojni prirodni dodaci prehrani koji će vas ojačati i pomoći da se vratite u formu već ovog ljeta: super hrana, bezglutenske namirnice i organska kozmetika svjetskih brandova – sve prirodne blagodati potrebne za dugovječan i vitalan život čekaju vas u Splitu! 

Najlipši grad pod Marjanom, na radost brojnih poklonika zdravog života, dobio je  novo mjesto zdrave ekološke kupnje i to u atraktivnom splitskom City Centru One! Trgovine ekoproizvoda domaćeg lanca zdrave prehrane Biovega, otvaraju treću splitsku lokaciju gdje možete odabrati među više od 3000 organskih i cjelovitih proizvoda domaćih i svjetskih top proizvođača.

13567_300x320r

Hrana kao otrov ili lijek – zašto se odlučiti na Bio&bio način življenja?
Zdravlje – najdragocjenija valuta današnjice!

U svakodnevnom  žrvnju života u kojem su stres i brzina postali glavni lajtmotiv,  učiniti nešto za sebe makar prelaskom na pokoju zdravu namirnicu ne čini se kao loša odluka. Djeca svakodnevno piju mlijeko koje značajno doprinosi razvitku i gustoći kostiju no često ni tu ne stignemo napraviti selekciju. No više od svega i upravo danas, važno je znati što jedemo i kako to jedemo jer hrana može biti naš najjači lijek, a isto tako može biti i otrov koji može polako narušiti zdravlje.

cikla-umak_54ca24ae67694_500xr

Po organski kruh, povrće i eko mlijeko u bio&bio!

U Hrvatskoj se kao najveći autoritet provjerene kupnje zdrave ekološke hrane ističu bio&biotrgovine, koje su specijalizirane isključivo za namirnice certificiranog organskog podrijetla. Dodatnu kvalitetu jamči i kriterij cjelovitosti namirnica čime se u svakom proizvodu čuva njegova puna hranjiva vrijednost.

povrce bio&bio

Kako bi se kupci što lakše snalazili u raznovrsnoj ponudi organskih proizvoda, kojih je na bio&bio policama više od 3000, na usluzi im stoje educirani bio&bio prodavači, za sva pitanja, savjete i ideje za korištenje proizvoda.
Svi su redom i sami strastveni ljubitelji zdravog života, eko aktivisti i poznavatelji organskih namirnica.
Želite li vašu dnevnu dozu zdravlja naručiti iz naslonjača, na raspolaganju vam je izvrstan i funkcionalan web site kojim možete u svako doba obaviti narudžbu.

lustracije-kategorije-kruh

Pregledati i naručiti možete iz udobnosti svog doma, a dostava se vrši po cijeloj Hrvatskoj!
Osim kompletnog popisa impresivne ponude, na ovoj web stranici naći ćete mnoštvo korisnih savjeta, zdravih jednostavnih recepata kao i brojne blogove stručnjaka iz domene nutricionizma, fitnessa, zdrave prehrane i medicine.

Više informacija na web stranici bio&bio.hr i besplatnom info telefonu bio&bio trgovina 0800 246 246.

Dobro nam došli! Čekamo vas u Splitu!

smoothie-borovnice_555f2c0c327d6_500xr

bio&bio.hr

Fotografije preuzete sa web stranice Bio&bio

Originalni blog pročitajte na Hotspots.net.hr

 

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.