20141208_150529

Hrvatski turizam i poduzetništvo suvremena poslovna komunikacija: Turističke inovacije, modeli, izazovi – rješenja

Još jedan poslovni skup je iza nas!
Nakon udaranja prvog kamena temeljca kada smo u lipnju 2014  imali prvi. Okrugli stol na temu “Hrvatske tehnologije za hrvatski turizam” a o čemu više saznajte na linku, sada smo s našim partnerima (Razvojna agencija Zagreb i projekt ECOFUNDING organizirali  skup koji je okupio ugledne turističke djelatnike iz cijele zemlje i neke od najboljih mladih poduzetnika Tehnološkog parka Zagreb.

Zabavno, edukativno i korisno  – možemo sažeti program zajedničkog Okruglog stola koji se održao 8.prosinca 2014 u dvorani Hrvatske gospodarske komore.

Potreba povezivanja svih sudionika i ovakvih skupova je danas nužnost u vremenu novih tehnologija i suvremenih kanala marketinške komunikacije, stoga zahvaljujemo Razvojnoj agenciji Zagreb na spremnosti i otvorenosti za razmjenu ideja i projekata, Gradu Zagrebu i Ministarstvu turizma na podršci, nadamo da je ovo početak pozitivnog trenda udruživanja tematskih medija i institucija.
A kako je bilo na susretu u neformalnom dijelu  networkinga, provjerite na našim linkovima:

Susret tehnologija, digitalnih medija i turističkih djelatnika

Turizam ne može naprijed bez korištenja novih tehnologija – zaključak Okruglog stola Razvojne agencije Zagreb i portala Hotspots.net.hr

Ovaj Okrugli stol je  pružio priliku da svi zajedno dobijemo odgovore na neka od najaktualnijih pitanja s kojima se susreću poduzetnici pri razvoju novih tehnologija u području turizma. Digitalni medijski eksperti, stručnjaci iz privatnog turističkog sektora, te direktori uspješnih županijskih zajednica sudjelovanjem na ovom događanju, svojom podrškom i prisustvom su značajno osnažili  našu zajedničku inicijativu. Nije nam prva a sigurni smo da nije ni posljednja. 🙂 Veselimo se slijedećim izazovima!